Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ Τρίτη 29/03 ώρα 7μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου


 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κάλεσμα ενίσχυσης των αγώνων
ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ
Τρίτη 29/03 ώρα 7μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου

Το ΠΑΜΕ απευθύνει στους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στους αυτοαπασχολούμενους, στους μικρούς αγρότες, στις γυναίκες και στους νέους, κάλεσμα συμπόρευσης και ενίσχυσης των αγώνων.
Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς στην Κοινωνική Ασφάλιση. Ταυτόχρονα, θέλει να μας φορτώσει με νέους δυσβάστακτους φόρους και χαράτσια για να εξασφαλίσει νέες δυνατότητες οικονομικής στήριξης των μονοπωλιακών ομίλων. 

Η επίθεση που δεχόμαστε πρέπει να πάρει απάντηση.
Όλοι εμείς, που βιώνουμε τα ίδια προβλήματα και τις συνέπειες των αντιλαϊκών μέτρων, επιβάλλεται να δυναμώσουμε τον αγώνα μας απέναντι στο μέτωπο κυβέρνησης – κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ.

Έχουμε κοινό συμφέρον και τον ίδιο αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε.
Βιώνουμε τα ίδια προβλήματα, την ανεργία, την αναδουλειά, τα «σκοτωμένα» μεροκάματα και μισθούς. Έχουμε την ίδια ανησυχία για το τι πρέπει να γίνει. Νιώθουμε την ανασφάλεια αν «καταφέρουμε» ποτέ να πάρουμε σύνταξη, πως θα τα βγάλουμε πέρα σήμερα και αύριο. 

Είμαστε μπροστά στο ίδιο αδιέξοδο. Μας κυνηγάνε τράπεζες, δάνεια, φόροι και κινδυνεύουμε να βρεθούν τα σπίτια μας στο «σφυρί». Η επίθεση είναι ενιαία και διαρκής. Οι απαιτήσεις των μονοπωλιακών ομίλων, των μεγαλοεργολάβων, των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, δεν πρόκειται να σταματήσουν.
 Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό και προσδοκίες ότι οι λύσεις που έχουμε ανάγκη θα προκύψουν χωρίς το δικό μας αγώνα. Ούτε αυταπάτες ότι θα μας τις «προσφέρει» σε «βάθος χρόνου» οποιαδήποτε εκδοχή κυβερνητικής αστικής πολιτικής. Άλλωστε, έχουμε γνωρίσει από πρώτο χέρι όλες τις εκδοχές και τις κυβερνητικές παραλλαγές που καταλήγουν στα ίδια εχθρικά αποτελέσματα για μας. 

Δεν υπάρχει και δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος.
Απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και ενίσχυσης των αγώνων που έχουμε ανάγκη με επίκεντρο το αίτημα:
«Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να πάρει πίσω το νόμο – λαιμητόμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου