Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.)

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.) 
Βερανζέρου 22, 6ος όροφος, 104 32, ΤΗΛ – ΦΑΞ : 210 5242386 
 www.goneis.org   gt.asgme@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ
απεργούμε για μας και τα παιδιά μας!!!

Καλούμε τους εργαζόμενους γονείς , τους ανέργους ,τους εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας, τους μικρούς επαγγελματίες και βιοτέχνες, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους εκπαιδευτικούς, την νέα γενιά, με την μαζική τους συμμετοχή στην απεργία της 4 Φλεβάρη να μην επιτρέψουμε να γίνει το μέλλον των παιδιών μας όπως το σχεδιάζουν Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΕΕ.

Σήμερα ο πλούτος και τα υλικά αγαθά αφθονούν, η τεχνολογία και η επιστήμη καλπάζει και για εμάς μεγαλώνει η φτώχεια, ο υποσιτισμός, οι αρρώστιες και η σύγχρονη αμορφωσιά. Έχουμε σχολεία ερείπια, χωρίς δασκάλους και πολλούς μαθητές χωρίς φαί, φάρμακα, εμβόλια. Μαθητές που συχνά εγκαταλείπουν το σχολείο για την επιβίωση κι όχι γιατί «δεν παίρνουν τα γράμματα» όπως θέλουν να μας πείσουν. Δεκαπεντάχρονα παιδιά, εύκολα  θύματα προς εκμετάλλευση και ζεστό χρήμα για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τα μονοπώλια.

Όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης -μην ξεχνάμε- οι προηγούμενες κυβερνήσεις ξήλωσαν όλα τα δικαιώματα που κέρδισαν οι γονείς και οι παππούδες μας με τους σκληρούς, αιματηρούς και πολύχρονους αγώνες τους. Τώρα έρχονται οι «νέοι σωτήρες» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να δώσουν το τελικό κτύπημα σε ό,τι απέμεινε από την κοινωνική ασφάλιση.

Να μην δεχτούμε να περάσει το νέο ασφαλιστικό! Να δείξουμε την δύναμη μας!

Να μην παραδώσουμε την ασφάλιση μας και των παιδιών μας στα αρπακτικά  των ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων της υγείας.

Λαέ ένα πράγμα να φοβάσαι: μην σου γίνει η μιζέρια συνήθεια!
Τότε είναι που δεν θα σηκώσεις ποτέ κεφάλι!

Να μην δεχτούμε τα λίγα, να μη συνηθίσουμε στα λίγα. 

Να πούμε όχι στην ανεργία, τους μισθούς των 500 ευρώ, στην σύνταξη-επίδομα πτωχοκομείου, στις ελάχιστες παροχές υγείας, παιδείας, πρόνοιας.

Να είναι ο αγώνας  μας ανυποχώρητος και η νίκη μας κληρονομιά και παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά…

ΓΕΝΑΡΗΣ 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου