Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Κάλεσμα της ΠΑΣΥ στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ

H Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετάσχουν μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά. Στην ανακοίνωση - κάλεσμα επισημαίνει ανάμεσα σε άλλα:
«Τιμάμε αγωνιστικά αυτούς που θυσίασαν και τη ζωή τους και μας δίδαξαν ότι με αγώνα και πάλη κερδίζουμε τα δικαιώματά μας. Συντονίζουμε τα βήματά μας με την εργατική τάξη, όπως έγινε δεκάδες φορές στην ιστορία του εργατοαγροτικού κινήματος στη χώρα μας. Αντιπαλεύουμε από κοινού την αντιλαϊκή πολιτική που μας οδηγεί στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και τον αφανισμό.
Η συντονισμένη επίθεση στη ζωή και στο εισόδημα των λαϊκών στρωμάτων μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την οργάνωση και την κοινή πάλη εργατών, φτωχών αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, ανέργων, νεολαίας και γυναικών των λαϊκών οικογενειών. Μόνο μια τέτοια Λαϊκή Συμμαχία μπορεί να βάλει φρένο και στην πορεία να ανατρέψει τη βαρβαρότητα που ζούμε. Τιμάμε αγωνιστικά την παγκόσμια μέρα της εργατικής τάξης, ενισχύοντας τους δεσμούς μαζί της. Δυναμώνουμε τους αγροτικούς συλλόγους, την οργάνωση αγροτών και κτηνοτρόφων, ώστε πιο συντονισμένα, πιο αποφασιστικά και αποτελεσματικά να συμβάλουμε στην κοινωνική συμμαχία των λαϊκών στρωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου