Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ

Πάνω από 900 οι αποφάσεις συμμετοχής από συνδικάτα και άλλους φορείς του λαϊκού κινήματος.
Χαρακτηριστικό της συσπείρωσης που έχει επιτευχθεί είναι ότι αποφάσεις συμμετοχής έχουν πάρει δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Σωματεία στα οποία δεν πλειοψηφούν οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.
Μέχρι τώρα, 137 άνθρωποι της μουσικής και του θεάτρου καλούν σε συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο.
Πληθαίνουν τα μηνύματα αλληλεγγύης από συνδικαλιστικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, που χαιρετίζουν τις πρωτοβουλίες του ΠΑΜΕ και το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη.




Η Λαϊκή Επιτροπή Μενεμένης συμμετέχει στις δίμηνες αγωνιστικές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, που κορυφώνονται με το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1 Νοέμβρη στην Αθήνα.
Κατεβαίνουμε ΟΛΟΙ  στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ώρα να ακουστεί η δική μας ΦΩΝΗ!  Δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα τους όποιος και να τα δώσει με όποιον τρόπο και να τα δώσει!
Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Αυτοαπασχολούμενοι => Όλοι μαζί για τον καθένα και για όλους!
Κοινός αγώνας, κοινές διεκδικήσεις στα υπουργεία, στους δήμους, στις εφορίες, στη ΔΕΗ, στις τράπεζες, στις απεργίες, τα συλλαλητήρια, παντού.
Να μη μείνει κανείς μόνος του στις απειλές, στους εκβιασμούς.
Πάνω από 600 συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων, σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, γυναικών και νεολαίας, με αποφάσεις τους καλούν τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τις γυναίκες, τη νεολαία, σε ξεσηκωμό!
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο,
Σάββατο 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα, 12 το μεσημέρι.
Απαιτούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:
Επίδομα ανεργίας 600 ευρώ για όλους τους ανέργους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Κανένας εργαζόμενος να μην εργάζεται ανασφάλιστος και με μισθούς κάτω από 751 ευρώ, χωρίς συλλογικές συμβάσεις. Να επανέλθουν οι κλαδικοί μισθοί στα επίπεδα του 2009.
Να καλυφθούν άμεσα όλες οι ανάγκες των ασφαλιστικών ταμείων, από το κράτος και τη μεγαλοεργοδοσία. Κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ. Να επανέλθουν άμεσα ο 13ος και 14ος μισθός.
Κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, που επηρεάζουν τους μισθούς, τις εργασιακές σχέσεις, την Κοινωνική Ασφάλιση και τις συντάξεις.
Να μπει φρένο στη φοροληστεία και στην αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών και των φόρων, που πλήττουν μισθούς και συντάξεις.
Δεν θα αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας!

Δεν θα δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι!
Να ξαποστείλουμε όσους κάθονται στο σβέρκο μας! 
Να θρυμματίσουμε το μέλλον που μας προετοιμάζουν.         
Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα!
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
(Π.Α.ΜΕ. – ΠΑ.ΣΕ.ΒΕ. – Ο.Γ.Ε – Μ.Α.Σ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου