Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Κινητοποίηση γονέων και καθηγητών ενάντια στις συγχωνεύσεις - καταργήσεις, σήμερα στις 6.30 το απόγευμα - 902.gr

Με νέα ανακοίνωση η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των γονιών ενάντια στις συγχωνεύσεις - καταργήσεις σχολείων όλο το προηγούμενο διάστημα, και καλεί σε μαζική συγκέντρωση γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, σήμερα Τετάρτη 11 Ιούνη, στις 6.30 μ.μ. στη Βουλή. Απόφαση για συμμετοχή στην κινητοποίηση έχουν πάρει ήδη Ενώσεις και Σύλλογοι Γονέων, πρωτοβάθμια σωματεία εκπαιδευτικών, και σε αυτήν καλούν ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.

Στο κάλεσμά της η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες γονείς της Αττικής που δεν το βάζουν κάτω. Μέσα από πολλές, μαζικές, ποικιλόμορφες κινητοποιήσεις και με συνθήματα όπως: "Διώχνουνε δασκάλους, κλείνουνε σχολειά, τα παιδιά μας βάζουν σε αίθουσες - κλουβιά", "Τα παιδιά δεν είναι σαρδέλες στο κουτί, μέχρι τις Βρυξέλλες καλά να ακουστεί", στέλνουν μηνύματα αντίστασης στην πολιτική συρρίκνωσης του μορφωτικού δικαιώματος των παιδιών τους.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΕΕΙ:

Θα συγχωνευτούν και θα καταργηθούν σχολεία για παιδαγωγικούς λόγους. Αναρωτιόμαστε ποιος είναι αυτός ο παιδαγωγικός λόγος που ορίζει ότι τα 25 παιδιά Δημοτικού στην τάξη, μαθαίνουν καλύτερα από τα 15.
Συνέχεια ανάγνωσης :Κινητοποίηση γονέων και καθηγητών ενάντια στις συγχωνεύσεις - καταργήσεις, σήμερα στις 6.30 το απόγευμα - 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου