Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Καμιά αναμονή! Ολοι στους δρόμους στις 19 Ιούνη


Κορυφώνεται η προετοιμασία του συλλαλητηρίου για το Ασφαλιστικό

Το εργατικό λαϊκό κίνημα έχει κάθε συμφέρον να στείλει το μήνυμα πως δεν ξεγελιέται από τους ανασχηματισμούς και τους ελιγμούς της κυβέρνησης, ότι οργανώνεται να αντιμετωπίσει και να εμποδίσει την αντιλαϊκή πολιτική, όπως αυτή εκφράζεται και στο Ασφαλιστικό. Σ' αυτήν την κατεύθυνση, οι ταξικές δυνάμεις και οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, δίνουν τη μάχη για να είναι μαζικό το συλλαλητήριο που διοργανώνουν την Πέμπτη 19 Ιούνη, στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια, με κεντρικό σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις».
Οι συνταξιούχοι, με κάλεσμα των Ομοσπονδιών τους, θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο με πανελλαδική κινητοποίηση. Αύριο Πέμπτη, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στις 12 μ. στην αίθουσα των Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Επίσης, οι περιφερειακές συσκέψεις των συνταξιούχων συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του ΕΚ Ζακύνθου.
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνουν δεκάδες Ομοσπονδίες και σωματεία, που παίρνουν πρωτοβουλίες για την οργάνωσή του. Μεταξύ άλλων, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ και η Επιτροπή Ανέργων Ναυτεργατών, καλούν σε σύσκεψη αύριο Πέμπτη, στις 10.30 το πρωί, στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ. Το ΕΚ Λαυρίου δρομολογεί πούλμαν που θα αναχωρήσουν στις 4.30 μ.μ., από το Αγαλμα των Μεταλλωρύχων.
Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών και Περιχώρων θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο με προσυγκέντρωση στις 5 μ.μ. στα παλιά γραφεία του Κλαδικού Ταμείου (οδός Ευπόλιδος 12). 
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί σε προσυγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος, στις 5.30 μ.μ. Σύσκεψη όλων των μελών των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων της δύναμής του οργανώνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, αύριο Πέμπτη, 12 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων του ΕΚΛ. Στη σύσκεψη θα συζητηθεί το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα για βασικά προβλήματα, όπως είναι και το ασφαλιστικό
Τέλος, συγκέντρωση για το ασφαλιστικό διοργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λέσβου, την Πέμπτη 19 Ιούνη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου