Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Aττικό Νοσοκομείο: Κινητοποίηση των εργαζομένων σήμερα Δευτέρα - Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν και οι γιατροί στο «Παίδων» Πεντέλης - 902.gr

Aττικό Νοσοκομείο: Κινητοποίηση των εργαζομένων σήμερα Δευτέρα - Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν και οι γιατροί στο «Παίδων» Πεντέλης - 902.gr

Συγκέντρωση στο νοσοκομείο «Αττικόν» και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του νοσοκομείου θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 9 το πρωί 17/3, γιατροί και προσωπικό, με τη συμπαράσταση φορέων της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για τις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο. Ακολούθως θα γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων.

Οι ελλείψεις εντοπίζονται τόσο σε προσωπικό, όσο και σε υγειονομικό υλικό, ενώ οι γιατροί και οι ασφαλισμένοι κάνουν λόγο για απαξίωση των ασθενών στα ράντζα.

Παράλληλα οι γιατροί αντιδρούν στα κριτήρια «επιχειρηματικότητας» που ορίζονται ως προς την «αξιολόγηση» για την μονιμοποίησή τους και την εξέλιξή τους καθώς επίσης και εναντίον της παράτασης κατά 1 έτους της απαιτούμενης προϋπηρεσίας(από 5ετία που είναι σήμερα) για την μονιμοποίηση των νεοδιοριζόμενων επιμελητών Β.

Παράλληλα, σήμερα λήγει η προθεσμία των γιατρών του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών που τους οφείλονται από το καλοκαίρι του 2012.

Σε περίπτωση που δεν επιλυθεί το θέμα, οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει ότι θα προχωρήσουν άμεσα σε πολύμορφες κινητοποιήσεις και οι ειδικευόμενοι θα προβούν σε επίσχεση εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου