Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης Χίου: Συγκεντρώνει φάρμακα, τρόφιμα και παιχνίδια - 902.gr

Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης Χίου: Συγκεντρώνει φάρμακα, τρόφιμα και παιχνίδια - 902.gr

Στη συγκέντρωση φαρμάκων, ειδών καθαριότητας, τροφίμων, παιχνιδιών προχωρά η Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης Χίου, τονίζοντας την ανάγκη πάλης ενάντια στους πλειστηριασμούς και στις διακοπές ρεύματος λόγω χρεών.

Όπως σημειώνει, πρέπει «να πληρώσουν όσοι δημιούργησαν την κρίση και θησαυρίζουν στην πλάτη μας. Η κατάσταση θα χειροτερέψει.

Κυβέρνηση - τρόικα - ΕΕ - ΔΝΤ τσακίζουν το λαό με χαράτσια, φόρους, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ενώ η ανεργία φουντώνει.

Δείξε την αλληλεγγύη σου.

Ακούμπησε το πρόβλημα του συναδέλφου, του γείτονα, του φίλου, του μετανάστη. Η αλληλεγγύη δεν είναι φιλανθρωπία ή υποκατάσταση των κρατικών ευθυνών. Έχει ταξικό περιεχόμενο, είναι βοήθεια για να οργανωθούμε, για να σηκωθούμε, να αντισταθούμε, να διεκδικήσουμε ό,τι έχουμε ανάγκη.

Εμείς οι εργάτες, οι υπάλληλοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι επαγγελματίες, οι αγρότες παράγουμε τον πλούτο στον τόπο μας, πλούτο που μας κλέβουν τα παράσιτα οι καπιταλιστές.

Διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Δουλειά, μισθό, μεροκάματο, στέγη, ρεύμα, θέρμανση, Υγεία, φάρμακα, ό,τι μας πήραν.

Όχι στη φιλανθρωπία των ΜΚΟ, των πολυεθνικών και των εφοπλιστών, που με το ένα χέρι δίνουν φαΐ, ανακυκλώνοντας τη φτώχεια, ενώ με το άλλο το παίρνουν πίσω.

Όλοι στον αγώνα να ανατρέψουμε τα βάρβαρα μέτρα που οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση και στο θάνατο. Δεν θα ζήσουμε μέσα στη φτώχεια και με τα συσσίτια».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου