Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία της ΟΓΕ για τη δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

  
Η ΟΓΕ καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση για την προπαγάνδιση του 39ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή, στο Πέραμα.
Οι μαφιόζικες επιθέσεις και οι τραμπουκισμοί των νεοναζί ενάντια στους κομμουνιστές, πολλοί από τους οποίους είναι και πρωτοπόρα στελέχη των ταξικών συνδικάτων, δεν μας τρομοκρατούν. Μας πεισμώνουν να συζητήσουμε με κάθε εργαζόμενη για το χαρακτήρα και τους στόχους του ναζιστικού αυτού μορφώματος, να πείσουμε κάθε άνεργη να αρνείται τη "φιλανθρωπία" από το χέρι των φασιστών, το χέρι που σηκώνεται ενάντια σε αγωνιστές, να βοηθήσουμε κάθε μητέρα να μάθει στο παιδί της τι σημαίνει φασισμός, πως τον πολέμησαν και τον νίκησαν οι λαοί στο παρελθόν.
Οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ συμβάλλουμε και με τη δική μας φωνή να δυναμώσει το σύνθημα του Φεστιβάλ που τόσο ενόχλησε τους φασίστες της Χρυσής Αυγής: "Άλλαξε τον κόσμο το 'χει ανάγκη". Γιατί οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων και τα παιδιά τους έχουν ανάγκη έναν κόσμο απαλλαγμένο από τα μονοπώλια και την εξουσία τους, απαλλαγμένο και από τους Χρυσαυγίτες, τα πιστά σκυλιά των αφεντικών.

Αθήνα, 16/9/2013
Το Γραφείο Τύπου

της ΟΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου