Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ο.Γ.Ε : Αγωνιστικό κάλεσμα στις γυναίκες


                       
                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ
            Η ΟΓΕ καλεί τις εργαζόμενες και τις άνεργες, τις συνταξιούχους και τις νέες γυναίκες να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη στη 1 μ.μ. στην Ομόνοια, (12 το μεσημέρι άγαλμα Βενιζέλου Θεσσαλονίκη )στις συγκεντρώσεις και τις πορείες που προγραμματίζουν δεκάδες Λαϊκές Επιτροπές το απόγευμα της ίδιας μέρας σε γειτονιές.
            Στη ζωή που σχεδιάζουν για τη λαϊκή οικογένεια, για εμάς και τα παιδιά μας, η κυβέρνηση, η ΕΕ και οι επιχειρηματικοί όμιλοι να δώσουμε αποφασιστική απάντηση: Δε δεχόμαστε το παρόν και το μέλλον μας να είναι η ανεργία, η δουλειά χωρίς δικαιώματα, οι μισθοί - ψίχουλα και τα επιδόματα πείνας. Δε δεχόμαστε να μας λεηλατούν οι φόροι και τα χαράτσια, να μην μπορούμε να πληρώσουμε για το γιατρό, το νοσοκομείο και το φάρμακο, για το σχολείο και το βιβλίο, για τη θέρμανση και το ρεύμα.
            Οι γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων χρειάζεται να συμβάλουν για να μπει τέρμα στον αντιλαϊκό κατήφορο: Να πάρουν τη θέση τους στο πλευρό της Λαϊκής Συμμαχίας, να αναλάβουν καθημερινή δράση στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές, να δώσουν μαζικό και μαχητικό παρόν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, 1 μ.μ. στην Ομόνοια.(12 το μεσημέρι άγαλμα Βενιζέλου Θεσσαλονίκη )

Αθήνα, 14/12/12
Το Γραφείο Τύπου                       
της ΟΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου